| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sevda_07
|
|
Tarih: 21 Mayıs 2010 10:18 Mesaj konusu: tuvalet!!!!! |
|
|
tam bir hafta önce onu aldığımdan bahsetmiştim
yaklaşık 2 aylık erkek sokak kedisi benim bebişim
ilk gün odamın köşesine tuvaletini yapınca ben de kum kabını oraya koydum
düne kadar hiçbir sorun yoktu ama dün banyonun köşesini kazar gibi yaptı ve kakasını yaptı
tutamamış olduğunu düşünüyordum ama gece 2 yere daha kakasını yapmış ve odamın balkona açılan kapısına çişini yapmış
kum kabı oldukça büyük aldığım kum da çarli 7lt liklerden
yaklaşık 4ltsi vardı kum kabında her kakasının ardından temizledim ancak çişini anlayamadığımdan kalıyordu kabın dibinde de gazete serili
kum seviyesi kazdığında bi kumun üstüne yapabileceği kadar
öncelerde gazeteyi görünceye kadar kazar ve örterdi
ishal olunca hiç kazmadan üstüne yapıp örtmeden çıktı kaptan
ablam dün gece kumunu tamamen değiştirmiş ama ben sabah kapıdaki çişi görünce çok mutsuz oldum çünkü verdiğim kedim de erkekti ve işaretlemesi+çişini kuma yapmaması yüzünden vermiştim
temiz kuma kakasını yapmış temizledim yine ama çişini bilerek mi yapmadı acaba  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
sevda_07
|
|
Tarih: 21 Mayıs 2010 10:41 Mesaj konusu: |
|
|
az önce uykusundan kalktı duvarın kenarına gidip kazmaya başladı
alıp kumuna koyunca oraya yaptı kakasını örttü ve çıktı
ama her zaman yanında olamam ki  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
noyan43
|
|
Tarih: 21 Mayıs 2010 16:22 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,gerçekten bu tuvalet olayı çok can sıkıcı olabiliyor...Kum için bir de Akkum un incesini deneseniz,küçük kediler daha kolay eşeleyebildikleri için ,ince Akkumu seviyorlar.Bir de kedicik, iç parazit tedavisi gçrdü mü ?bilemiyoerum ama ,iç paraziti olan kedişlerde bu sorun+ishal süregelen bir sorun olabiliyor...İnşallah düzelir ne diyeyim...kolay gelsin  _________________ Maço,Findux,Zöpzöp,kurtcuk |
|
| Başa dön |
|
 |
zuzubey
|
|
Tarih: 21 Mayıs 2010 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
| bu konu ne kadar iç sıkıcı gayet iyi biliyorum.benim kedim de erkek.aynı problemleri ben de yaşadım.biz çarliyle hiç mutlu olamadık. marketlerde satılan "van cat" diye bir kum var.inanın o kadar kum denedim 1 yıldır.en çok bundan memnunum.fiyatı da o kadar ucuz ki.bir kere koku tamamen sıfır.sonra kediniz ister kakasını ister çişini yapsın anında topaklaşıyor.diğer kumlara bulaşmıyor.böyle de o pis tarafı attığınızda kum tertemiz kalıyor.benim kedim de biraz seçici,kaprisli,şımarık.ama bu kumdan çok memnunuz.deneyin derim. |
|
| Başa dön |
|
 |
sevda_07
|
|
Tarih: 21 Mayıs 2010 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
o dediğiniz kumu bi denerim o zman
bir de 2 çeşit koku varmış sprey şeklinde
yapmasını istenilen yere sıkılıyor vs
onu mu denesem biraz önce halıya yaptı kakasını
olumlu sonuç verirmi denediniz mi hiç  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
zuzubey
|
|
Tarih: 21 Mayıs 2010 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
| evet onları duydum ben de ama hiç denemedim.bir de aklıma gelmişken kedinizin çişini yaptığı yerleri amonyaklı temizlik maddeleri ile temizlemeyin.(çamaşır suyu amonyaklı cif gibi) bunlar kedinizin burnuna idrar kokusu gibi gider.dolayısıyla gider sürekli oraya yapar.normal parfümlü yüzey temizleyicileri halı şampuanları böyle şeylerle yapın temizliğinizi |
|
| Başa dön |
|
 |
|