| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sevda_07
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 19:55 Mesaj konusu: ya aşağı atlarsa... |
|
|
14 mayısta 1,5-2 aylık sokak kedisi sahiplendim "bebişim olduuu" başlığında da bahsetmiştim
ama sorunlarımız var
bebişin hiçbir şeyden korkusu yok ne kuştan(kuşumun çok ısırmasına rağmen) ne de pencere-balkondan
ödüm kopuyor vallahi kapıları pencereleri açık görünce
pencere açık bulunca hemen mermerine oturup aşağı bakıyor daha çok küçük bir dengesini kaybetse..
balkon da aynı şekilde balkon demirinin altındaki boşluğa oturup aşağı bakıyor hep sitenin bahçesi yeşillik ağaç dolu ve 5.kattayız
bir sürü kumru-kuş var çevrede
acaba hevesi geçer mi kapıları pencereleri kapatıyoruz ama havalar ısınıyor ve durulmaz hale geliyor odalar
klozet ve banyo-balkon su deliği de merak ettiği şeylerden
ne yapabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben geçen gün başlık açmıştım yaz geldi camları açamıyoruz diye orada epey yazan orda bi bakın isterseniz:) biz camlara çelik küçük delikli sineklikler çaktık rahatladık. Balkona da çıkmasını engelliyorum. Mutfak kapısı sürekli kapalı orası açık olduğu zamanlar ama artık cam sorunumuz kalmadı. Bu heves bitmez bitmeyecek boşuna heveslenmeyin. Uçan ve kanatlı olduğunu anladıkları herşeyin peşinden atlıyorlar. Arkadaşımın kedisi 3 aylıkken kendinden büyün güvercin için 7. kattan atladı. Allahtan bacağı çatladı ama olan düştüğü arabanın ön camına olmuştu:) |
|
| Başa dön |
|
 |
sevda_07
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
evet o konuda yazılanları okudum ancak pencereye sineklik yapılsa balkon kalıyor ona ne yapabilirim
kapıyı hep açık tutuyoruz  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
_Ezgi_
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
| Balkon kapısına da sineklik yaptırabilirsiniz kapı gibi açılıp kapananlardan. |
|
| Başa dön |
|
 |
baygec
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 23:15 Mesaj konusu: |
|
|
| benim meraklı 2 kere atladı. yada düştü tam olarak bilemiyorum. sabah kalktıgımda kedım nerde diye goz yası dokmustum:( bahcede erkek kedıler ortalarına almıs bulmustu eşim. hamıle kalır diye cok korkmustum. ama kendı kızgınlıkta olmadıgı ıcın kendini korumus demekki kızım:) balkona benım gozetımımde cıkıyor. kaşla goz arasında cıktıgındada oturuyor artık usluca. camlarıda bu sene ustten acılmalı yaptırdık. ıns sızınde basınıza boyle bır kaza gelmez. |
|
| Başa dön |
|
 |
sevda_07
|
|
Tarih: 18 Mayıs 2010 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
sinekliği deneyelim o zaman
-bu arada ev sahibi birşey demezse..-
teşekkür ederim herkese  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 18 Mayıs 2010 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
BU MESAJ MODERATÖR TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR.
| Alıntı: |
Forum kuralları 2. maddesi:
2) Lütfen forum alanının konusuyla ilgili olmayan (konu dışı) mesajlar yazmayınız. Bu mesajlar silinecektir. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
sevda_07
|
|
Tarih: 18 Mayıs 2010 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
önceki kedimi mart ayında bu yüzden vermiştim o zaman çiftleştirebilecek kimse yoktu bulabilirsiniz inşallah  _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
|