| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
engeltje
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 13:34 Mesaj konusu: Yaz Geldi Camlar Açamıyoruz:( |
|
|
| Arkadaşlar malum yaz geldi artık evlerin içide haliyle bir hayli ısındı. Biz 4. katta oturuyoruz. Ve kızım sağolsun cam açamıyoruz. Açık bulduğu anda camın dışına çıkıp yatıyor orda. Ama kuş, sinek herhangi bir kanatlı gördüğü zaman peşinden koşmak gibi bir adeti var. Ödümüz kopuyor aşağıya düşücek diye. Napmalıyız:D |
|
| Başa dön |
|
 |
gzd84
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
| camlarınıza sağlam çerçeveli,itince açılmayacak sineklik taktırmalısınız.atlayıp ölmeleri an meselesi.en iyi ihtimalle felç kalıyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
noyan43
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
Benden tavsiye sineklik yaptırırken hem sağlam, hemde dışa açılan değil,mümkünse içe doğru açılan sineklik yaptırın.Benim evimdeki sineklik dışa doğru açılan türünden,bizim oğlan sinekleri yakalama adına koca cüssesiyle sinekliğe bir atlamış,atlamasıyla ve ağırlığıyla,sineklik dışa doğru açılmış;Bizim oğlanda 3.katta dışa doğru açılan sineklik penceresiyle bir sağa bir sola sallanıyor.Nasıl görür görmez anında müdahale edebildik Allahtan yoksa... yoksa düşecekti... _________________ Maço,Findux,Zöpzöp,kurtcuk |
|
| Başa dön |
|
 |
jasemin_34
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
| evdeki pencereleri dik şekilde yarım açılımlı bırakmakta tehlikeli evde kimse yokken evin kedisi camdan içeri girmeye çalışırken arasına sıkışıp kalmıştı.özellikle bahçe ve alt katlarda oturanlar için sölüorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
BAS
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle sineklik taktıracaksınız , hem de mümkünse açılan tip değil de, eski tip, geçmeli sineklik daha emniyetli  |
|
| Başa dön |
|
 |
_Ezgi_
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben burada evimde daha camları açmaya başlamadım evim soğuk oluyor ama haftaya Aydın'a gideceğim.Orada evimiz 2. katta. Annem kedi atlarsa diye endişeleniyor.İlk defa evin içinde kedi besliyorum, atlamaya çalışır mı her kedi? Çünkü bizim kediş biraz tembel, 1,5 metreyi bile atlayamıyor evde =) |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 20:54 Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkürler herkese. Eşim en kısa zamanda sineklik takacak camlara raptiyeli cinsinden. Ezgi sağı solu belli olmuyor bunların. Evin içinde sinek görünce kuyruğuna teneke bağlanmış gibi koşuyo atlıyo zıplıyo. Camdan dışarıyı seyrederken kuş görünce camları tırmalıyor. Geçen akşam camı açtık ilk önce izlerken yakaladım dışarıyı aldım içeriyi. Sürekli kontrol ediyordum camı gitmesin diye. 40 dakika ses çıkmadı bizimkinden. Bir baktım camın dışına çıkmış. Dışardaki taşın üstüne yayılmış bir güzel bacağı da sallamış aşağıya keyif yapıyo. Dizimin bağı çözüldü nasıl aldım içeri bilemedim. Anlaşılan sineklik en güvenlisi. |
|
| Başa dön |
|
 |
_Ezgi_
|
|
Tarih: 16 Mayıs 2010 01:19 Mesaj konusu: |
|
|
Kedişli her eve sineklik lazım yani  |
|
| Başa dön |
|
 |
pisishero
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 11:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Sinekliğin en ince örgülü ve çelik telden olmasını tavsiye ederim. Normal olanları tırnak takıp yırtıyorlar.Sonrada o yırtığı büyütüp dışarı çıkmaya çalışıyorlar. O yüzden sağlam bişey olmalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Evet artık sinekliklerimiz var camlarda rahaaattt rahat açabiliyoruz camlarımız. Çelik ve ince olanlarından almış eşim. Şimdiye kadar böyle bi yırtıp delik açıp dışarı çıkmaya yeltenmedi ama camın önünden ayrılmıyor:) |
|
| Başa dön |
|
 |
gaja
|
|
Tarih: 17 Mayıs 2010 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
bizde 1. kattaydık şimdi 3. kata taşınıcaz napıcaz bakalım :S _________________ selam herkese.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|