Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
 Forum Ana Sayfa   Forum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

medeni oğlumuz (:

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Kedigen.Com Forum Ana Sayfası -> Serbest Kürsü
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zuzubey

MesajTarih: 24 Mayıs 2010 23:38    Mesaj konusu: medeni oğlumuz (: Alıntıyla Cevap Ver

akşam eve geliyordum.siteden içeri girdim.çardak yolunda tanımlanamayan bir cisim gördüm:)gri renkte.kedi mi fare mi köpek mi anlayamadım.bir de yaklaştım ki bir iran kedisi.bir gözü kapanmış iyice diğeri de akıyor.sürekli hapşırıyor.gözlerinden problemli olduğu için atılmış.nasıl bir vicdandır ben çözemedim.ama öyle bi anımda denk geldi ki mucize oldu.bi süredir depresyondan muzdaribim ve yeni tedaviye başladım.haplardan tedaviden boşlukta hissederken kendimi bu minik çıktı karşıma.şimdilik çayla gözündeki iltihabı aldık yarın da veterinere gitcez.mutluluklar dileyin bize.biz şimdi çok mutluyuz Gülümseyen
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
engeltje

MesajTarih: 24 Mayıs 2010 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten en güzel terapiyi bulmuşsunuz. Yanınıza gelipde mırıldayıp patiyi de yanağınıza koyup ben burdayımı gösterince görün bir de huzuru. Yalnız sokakta kaldıysa ufaklık pire kulak uyuzu vs kontrollerini mutlaka yaptırın. Her veteriner anlamıyor kulak uyuzunu. Kulak kiri deyip geçiriyorlar. Siyah siyah kabuklar oluyor kulaklarında birde kafalarını sallayıp kulaklarını kaşıyorlar. Aman dikkat edin. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Ve mutlu mesut yaşarsınız beraber:)
Başa dön
baygec

MesajTarih: 25 Mayıs 2010 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

su yasıma kadar sokakta bir kedi peşime düşsün karsışa çıksın da eve getireyim diye dort gozle bakardım etrafa. sız nekadar sanslısınızkı boyle bir kedicik çıkmıs karşınıza. evinize neşe gelmiş hayatınıza renk:) mutluluklaar:)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Kedigen.Com Forum Ana Sayfası -> Serbest Kürsü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)